Ремонт дизельних двигунів, комп’ютерна діагностика автомобіля

Спеціалізований центр Харків дизель надає послуги з діагностики та ремонту дизельних двигунів автомобілів європейських, американських та східних виробників.

Основні напрямки роботи: діагностика дизельних двигунів та паливної апаратури, поточний та капітальний ремонт дизельних двигунів, регулювання та ремонт паливної апаратури, а також ремонт та обслуговування мікроавтобусів, джипів, паливної апаратури та двигунів спецтехніки, вантажівок.

Всі роботи виконуються досвідченими автомеханіками з використанням спеціального обладнання.

Великий вибір автозапчастин на нашому складі. За потреби ви можете зробити замовлення необхідної запчастини на європейські, американські та японські автомобілі. Замовлена запчастина буде доставлена в найкоротший термін. Ми відправляємо в регіони запчастини та комплектуючі на дизельні двигуни. Всі витратні матеріали для ТО є.

Ми працюємо на ринку вже понад вісім років. За цей час у нас виробилася гнучка цінова політика і з’явилися корпоративні клієнти, які користуються певними пільгами. Наші постійні клієнти мають знижки.

Ремонт паливної апаратури, дизельних двигунів, дизельної паливної апаратури, дизельних двигунів вантажних автомобілів у сто вантажних автомобілів Харків дизель здійснює комп’ютерна діагностика автомобіля ремонт автомобілів Фольксваген Мерседес БМВ Рено Опель Сітроен Фіат Форд Хундай КІА Міцубісі. Ласкаво просимо до СТО автосервісу Харків!

Співпрацюючи з нами ви отримуєте подвійну вигоду. Перша вигода від якісного, швидкого та доступного обслуговування та ремонту, друга – від скорочення часу простою ваших автомобілів. Насолоджуйтесь перевагою дизельного автомобіля! А турботу про його справність довірте професіоналам нашого Дизель Сервісу – Харків.

Ми сподіваємося, що Ви гідно оціните якість виконуваних нами робіт і станете нашими постійними клієнтами.

Ремонт дизельних двигунів здійснюється лише професійними співробітниками на сучасному обладнанні та за допомогою надточного інструменту. Ремонт дизелів та дизельних двигунів проводиться за допомогою запчастин, на які ми маємо обов’язкове сертифікування. Ласкаво просимо до СТО автосервісу Харків!

Ремонт дизелів ведеться лише за погодженням з власником автомобіля, враховуючи всі його вимоги та побажання.

Якщо у Вас виникли питання щодо ремонту дизельних двигунів, то фахівці нашого центру з радістю дадуть відповідь на них.

Нам дуже важлива Ваша думка, тому ми регулярно проводимо опитування серед наших клієнтів. Їхні результати дозволяють нам успішно стежити за потребами і досить часто навіть передбачати очікування клієнтів.

Роботи проводяться за готівковий та безготівковий розрахунок.
Довіряйте свій автомобіль професіоналам!